Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke

 Nakon što je Đaja najavio da će Tanja Savić progovoriti o vezi između nje i Draškića napokon to se i desilo.

"Dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke" počinje svoju ispovijest.

Bilo mi je tada teško, prolazila sam kroz mučan razvod. Ništa mi se nije radilo. Cijela kuća je bila u haosu kada je pokucao na vrata. Otvorila sam,, pojavio se sa paketom u ruci i ružom. Pustila sam ga da uđe, a on, on onako sav sladak kao med.




Kleknuo je i otvorio paket. Ja sam se napal'la tada. Iz paketa je izvadio rain bow usisivač, sklopio ga i počeo da čisti kuću. Otišla sam u krevet i odmah sam zaspala. Kada sam otvorila oči sve je blistalo. Čak je oprao i suđe. Hodala sam po kući i tražila ga da mu zahvalim od srca, bila sam spremna da mu se prepustim potpuno ali zatekla sam ga u dnevnom boravku obučenog u moju haljinu u kojoj sam pobijedila u Zvezdama Granda. Omg. Bila sam šokirana.

Nastavio je da dolazi, razmjenjivali smo salvete, stvarno ne znam gdje ih je pronalazio tako šarene. Pravili smo pidžama partije, ma s njim je uvijek zabavno. Igrali smo i zaloga.

Jednom je sa ekipom došao na trotinetima, a tu su bile sve moje drugarice. Nismo znale šta da smislimo da ih zadržimo, ali njegov drugar je predložio da igramo lastiša. Rasturili su nas, joj kako samo skakuću....

Nastaviće se.

Tekst je satiričnog karaktera 😂🤣

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Incident na Vukanovoj svadbi, ovo niko nije očekivao.

Odustajem od opoziva, idem da radim u Njemačku.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska