Izgubio punca u Banjaluci. Pronađen na nevjerovatnom mjestu.


 Jutros je stigao u našu redakciju stigao mail kome je u naslovu stajalo “Pomagajte izgubio sam punca”. Brzo smo se uputili u Malu stanicu gdje nas je sačekao zabrinuti stariji gospodin koji nam je objasnio u čemu je tačno stvar.

-Ja ne znam šta ću, ne znam kako ću ženi na oči. Moj zadatak je bio da izvedem punca u šetnju, a ja sam ga izgubio. To je divan gospodin, imao je manji moždani u januaru i izgubio moć govora, slabo je pričao, a i malo ga je ‘bacalo’. Po preporuci ljekara morao je da šeta i da ga tjeramo da što više čita i priča da mu se vrate funkcije zato smo ga u martu upisali i na fakultet. Sve ispite je dao u roku, tako da smo u junu slavili diplomski, ali i dalje ga ‘baca’ pa ga moramo vodati. Zastao je malo kod fontane ispred Vlade i nestao, ne znam šta ću, uzrujano je pričao ovaj gospodin.

U tom momentu u Malu stanicu ušao je Ministar sa pratnjom. Mi smo bili u čudu kada je on zagrlio čičicu u društvu Ministra i rekao mu, pa gdje si Ilija puška te ne ubila. Svi smo bili srećni, to je bio njegov punac.

-E moj zete, dok sam gledao u fontanu poćeralo me, pa sam ušao u Vladu da nađem WC. Na vratima se sudarim  sa Ministrom, kad on moj kolega sa trećeg mjeseca fakulteta. Odmah me je pozvao u kabinet. Dok sam obavio posao u WC – u on je sačinio Ugovor i imenovao me za savjetnika. Nije zaboravio da je od mene prepisivao Kibernetiku. Evo došli sada ovdje da to zalijevamo.

Srećno Ilija i od nas, zalijevamo i mi.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke