SNSD nema kandidata iz Ribnika. Građani prisiljeni da prvi put sami odlučuju za koga glasati.

U Ribniku stanje alarmantno. Ovo niko nije mogao da zamisli ni u najgorem snu. Građani su oštećeni u potpunosti. Još vlada nevjerica u narodu. Prvi put u istoriji ovo predivne opštine SNSD nije stavio na listu kandidata iz Ribnika. Šta raditi? Kako i za koga glasati? Zašto smo uskraćeni? Ovo su samo neka od pitanja koja se postavljaju iz Ribnika.

Ja djeco ne znam šta ću, uvijek volim ove izbore, ali sade je sve drukčije, ističe vidno uznemirena baka iz Previje. Prije vavjek dođe neko i uzme mi ličnu kartu mjesec dana pred izbore, danas još niko ne dolazi. Ne znam kukava sam šta ću. Još bila izgubila ličnu pa ponovo vadi, plati da morem glasati a sad sam pala kukava sam i jadna vam bila. Ajme meni, sad ću morati sama smisliti za koga ću. Prije vala dođu kola po mene, lična je već kod ovog malog žućinog, on nju pokaže, odem iza paravana i on to meni, duša moja sve zaokruži, ajme oćul znati sama. Poslije svratimo u NM i kupi mi svega.

Ispred zadruge u Vrbljanima slična situacija, ne znamo ti brale moj šta ćemo. Niko se ne javlja, evo sastali se danas pa raspredamo za koga ćemo. Čujemo da je glas u Mrkonjiću i Šipovu izaš'o na 300 maraka, a mi ćemo morati džaba glasati, pomažite kako znate.

Kontaktirali smo i Načelnika ove opštine, ali nam je sekretarica rekla da popravlja branik od Škode.


Tekst je satiričnog karaktera.


Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke