Nevjerojatno, Češka Vlada sprema donaciju za Ribnik. Otkako je Načelnik Ribnika službenom škodom otres'o jabuku Škoda povećala prodaju za 100%.

 Da su čuda moguća još jednom su nam potvrdili Ribničani. Naime tek je prošlo oko godinu dana od momenta kada se Načelnik Ribnika dosjetio da službenom škodom otrese jebuku u Ribniku, a zbog Daxovog teksta koji je pročitao milionski auditorijum prodaja Škode naglo je porasla te sada bilježe rekordnu prodaju.

Ovaj Dax je čudo, ali hvala i Načelniku koji je dokazao da Škoda može sve. Doniraćemo četiri trake asvalta na putu Ribnik - Crkveno, s tim da je Dax uslovio da se na oko svih jabuka u Crkvenu stave bankine, jer se nikada ne zna kada će ovaj super heroj krenuti u te krajeve.

Između ostalog ističemo da je jabuka u Ribniku postala glavna atrakcija u Ribniku i posjećuju je turisti iz cijelog svijeta. 

Slikala se ja sada pored jabuka, ističe danska državljanka, za jabuka ja saznala slučajno. Kažu ko se uslika kod jabuke odmah se zaljubila. Ostajem ovdje.

Zbog najezde turista Načelnik Ribnika je ovih dana svečano otvorio i punjač za električne automobile.



Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke