Protesti u Banjaluci, pa bilo je i vrijeme

 Napokon pravi, iskreni PROTESTI u Banjaluci. Most u Šeheru bio je premali, a i nije imao toliku nosivost da primi sve ove nezadovolj(e)ne žene koje su željele da izraze svoje nezadovoljstvo stalnom izgradnjom saobraćajne infrastrukture.

Naime, kako je istakla predsjednica nezadovoljenih žena Milka Prevara, mnogo sve trpe i bez obzira što već dugo razgovaraju i pregovaraju sa gradskom upravom, oni ništa nisu uradili da zaštite njih i njihove pobude. Mi više ne možemo ovako, ističe Prevara, zbog izgradnje kružnih tokova, muževi nam se prerano vraćaju s posla, jer saobraćajnog kolapsa gotovo da i nema. Samo zbog izgradnje kružnog toka kod Delte tri aktivne članice udruženja zatečene su u prevari i već su u toku njihove brakorazvodne parnice. Ovo više nije normalno, ja sam do sada imala sreće, ali mi je komšija nedavno slomio nogu iskačući kroz prozor. Ovaj most je prelio čašu, za nas niko ne mari. Pa ne možemo sve da imamo ljubavnike u Elta kabelu i stalno da lažemo da nam puca veza. Mnogo naših ljubavnika i radi i prisiljeni su da napuštaju radna mjesta ranije i još na kraju rizikuju da budu uhvaćeni.

Gradonačelnik je istakao, da su dame u pravu, ali jednostavno nije više mogao da utiče na izvođače da probijaju, da kažem, rokove.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke