Počeo upis u škole kadrova koji su kupili diplome

 S obzirom na to da će i ove školske godine biti upisan znatno manji broj đaka u odnosu na prethodnu godinu, Ministvarstvo prosvjete je da ne bi došlo do otpuštanja nastavnog kadra došlo na sjajnu ideju.

-Odlučili smo da otvorimo sve “ugašene” škole i nastavnike zaposlimo tamo, rečeno nam je u Ministarstvu.

Na naše pitanje koga će edukovati kada tamo nema djece rekli su nam da su i za to pronašli rješenje jer  veliki broj naših službenika nije išao u školu, jednostavno su bili prisiljeni da kupuju diplome, jer nisu imali vremena da završe škole od raspisivanja do zatvaranja konkursa tako da je odlučeno da ih se upiše u te zatvorene škole.

-Već je ovdje postalo nemoguće raditi. Velike su gužve u hodnicima, a i gazde Male stanice, a i Integrinog restorana žale nam se da im gosti nemaju gdje parkirati. Na kraju krajeva, neka i oni imaju školske drugove. Kao što vidite u Vladi su trenutno samo higijeničarke, jer samo one imaju regularno osnovno obrazovanje, ostali službenici u knjižari Kultura kupuju udžbenike i zabranjeno im je da razmenjuju da bismo povećali prodaju i pomogli i naš posrnuli Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, rekao nam je dobro obaviješten izvor iz Ministarstva. 

😂😂😂😂😂😂😂😂

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke