Krećemo iz Zoki komerca, pravac pijaca

 Kupili smo sve u Zokiju i ideeemooo. Ponavljamo i dalje u sebi sačuvaj Bože auto moje, na parkingu kod Zokija što je.

Dok vozite svoja kolica i vodite računa da li će vas Mlađo zgaziti viljuškarom gledajte prema svom ljubimcu. Ukoliko ste imali sreće samo ćete spakovati svoje namirnice u gepek.

 Ako niste imali sreće i zakačeni ste isto tako postupiti, ako je vaš ljubimac u voznom stanju. Ako imate kasko ipak sačekajte zapisnik policije, ali samo tada. Ne prijavljujte štetu radnicima Zokija, jer iako imaju video nadzor vrlo lako će vam objasniti da je baš vaš automobil bio u mrtvom uglu, a iako je viđeno koje auto vas je zakačilo neće se vidjeti registarski broj, jer kamere rade u poznatoj kineskoj rezoluciji. Napokon brzo će neko markerom na paketu od banana iz Ekvadora da napiše i na vidno mjesto okači kako sami odgovarate za svoj automobil. 

Kada prebacite robu u gepek, kolica samo pustite, parking je namjenski neravan tako da će se kolica vrtiti lagano na onom točku koji radi i lagano i bezbrižno se nasloniti na jedno od automobila. Obavezno odmaknuti kolica koja su naslonjena na vašeg ljubimca.

Ipak duboko vjerujući da su vam uslišene molitve napustite lagano, ali lagano parking Zokija, jer možda je Mlađo napustio viljuškar i sada prešao u kamion i vrti ga po parkingu. Na izlasku sa parkinga kupite ikonu ili bar brojanicu i pomolite se Bogu da se bezbjedno uključite u saobraćaj, jer to je gotovo nemoguće bez pomoći onog gore. Ako ste se uključili, već na prvom semaforu ćete shvatiti da ste mnogo uštedili te da bi mogli neku lovu da uložite u sebe napokon i naravno prvo što vam pada na pamet jeste fantastična banjalučka stočna pijaca. Naravno kao iskusan Banjalučanin parkirajte na parkingu ispred Tropika, niste ludi da dajete marku za parking. 

Nastaviće se,

Podijelite priču sa prijateljima i dajte sugestije kuda dalje hahahaha

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke