Kamen u bubrezima je prošlost

 Institut za zaštitu zdravlja, nedavno je dostavio podatke da vodovodi u Šipovu, Ribniku i Mrkonjiću sadrže u vodi najviše kamenca, ali da je nevjerovatno da niko od stanovnika ovih opština nema kamenac u bubregu.

Nakon ovog saznanja obavljena je i šira studija, ali bez rezultata. Dok su doktori i naučnici bili u čudu ipak je obrazloženje dao, a ko drugi nego vozač Avtobusa za Šipovo.

Naime, prema njegovim tvrdnjama, tajna je u rupama i šahtovima u Šeheru. On kaže da je više puta tu razbio kako amortizera, tako i karter.

-Jednom prilikom sam rođaku koji živi u Kuljanima poćero, tri kubika kamena u Avtobusu iz Šipova, ali dok sam stigao, sve je to bio sitni pijesak. Svi su mi tapšali, a evo nedavno su mi javili da sam i Nobelovu nagradu, rekao nam je ovaj vozač.

Upravo iz tog razloga što već dugo ne radi laser na Paprikovcu, doktori sada pored klasične terapije, za bolesnike sa kamenom u bubregu propisuju i 3 puta po jednu povratnu na relaciji Paprikovac-Nula-Paprikovac, što je dalo odlične rezultate. Svjetska zdravstvena organizacija je odlučila da se na ulazu u sve svjetske metropole prave putevi po uzoru na Šeher, a obzirom da su u svijetu već naši iskusni neimari to i neće biti problem. Prvo će se praviti u svijetu probni ovakav pristupni put prema klinici Švarcvald.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke