Glamočaci se vratili kućama, Banjaluka slavi

Na sajmu rakije koji je održan u Mrkonjić gradu desila se nesvakida[nja situacija. Naime, na sajmu se desilo to da su se napila tri Glamočaka i onako pijane, srce ih je umjesto prema Banjaluci povuklo rodnoj grudi. Kako saznajemo žele trajno da se vrate u Glamoč.

U Glamoču, na licu mjesta zatekli smo gospodina Stanivuka koji je štijao baštu u vidno alkoholisanom stanju. A za naš sajt izjavio je sljedeće:

-Ja ljudi odavde ne idem, ovdje sam rođen, ovdje ću i da umrem, kakva Banjaluka, ja se tamo ne vraćam. Nas trojica smo se vratili, mada ovaj Radumilo čim se otrijezni hoće nazad u Borik, ali samo čim dvije popije, odustaje.

Jedini zaključak koji smo izveli jeste da rakija koju su pili, duboko budi u njima ljubav za rodnom grudom. Na flaši je pisalo Davidova žuta osa iz Vrbljani pa smo krenuli da nađemo proizvođača ovog čudotvornog napitka.

Portparol ove kompanije, snajka Nata nam je uz rakiju dobrodošlice objasnila kako se radi o najboljoj rakiji u Evropi, te da je testirana i provjereno svakoga vraća svojoj kući.

-Testirala sam je na gostima kafane, pred fajront poslužim rakiju i svi odoše kući, jedan je direktno tu noć ‘ zapuc’ o’ čak u Makedoniju.

Dok smo mi sipali i degustirali, Nata nam je rekla da je jedan visoki funkcioner grada Banjaluke lično zvao i naručio po pet hektolitara za Veče Glamočaka, Veče Drvarčana i Veče Petrovčana čime bi bilo trajno riješeno dugogodišnje pitanje Banjalučana.

Za ovaj napitak, kako saznajemo zainteresovane su i Zapadne zemlje da bi se riješili migranata.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke