Doček Nikole Jokića u Vrbljanima


Euforija vlada u prekrasnom selu smještenom na obalama rijeke Sane. Svi su oduševljeni što je Jokić MVP, a kako kažu, znali smo da će to postati i kada je bio mali.
   Njegovi su davno otišli u Sombor, ističe starina Marko, ali je mali svake godine dolazio vođi za zbor. Jebeš ga malena znam da kad je bio peti razred znao izjesti i po pet šest porcija ćevapa. Debeloguzi ga zvala djeca, samo se on nije mog'o na drvo popeti. Mi ti vođi brate svi dišemo za NBA, samo to i gledamo kod Purića otkako je uz'o Total TV. Poradimo sve okokuće i pravac kafana i NBA. Svi imamo lopte, ali vidiš ove strane kad se zaigramo sve to ode u Sanu pa pravac Crno More.
     Doček je vođi na balkonu kod Purića, pečemo i vola, a i pjevaće Jovan Perišić, on je najbolji pjevač, isto naš Vrbljanac. Kod nas ti je brate sve puno talenata, ali ne damo djeci da igraju lopte, zaigraju se postanu slavni i odoše.
     Kako saznajemo nagrada MVP je ustanovljena davno, još kada je neki Vrbljanac davno otišao u Ameriku i izmislio košarku, a skraćeno je od Mora Vrbljanac Pobijediti.(MVP)
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke