Danas idemo u Deltu 😂😂😂

Danas sam ipak zbog svih mojih prijatelja morao da posjetim Deltu da bih pojasnio malo pravila kako ući, hodati i napokon izaći živ i zdrav i vratiti se svojim najmilijima.

Prvo, naravno treba savladati već poznati kružni tok. Tu vam pravila kružnog toka neće biti mnogo od pomoći, jer ih ne poznaje 90% ljudi koji ga koriste. Budite strpljivi i propustite sve one u skupim automobilima, jer su oni čini mi se i pravljeni da oni ne bi čekali na semaforu.

Kada ste već skrenuli ka Delti, na prvom skretanju lijevo skrenite lagano i tu ćete ugledati čovječuljka u uniformi na kojoj piše Bond. Vjerovatno neko penzionisano vojno grlo, eventualno profesor odbrane i zaštite. Nije to nikakav Džejms Bond, niti je promoter cigareta, jednostavno on će vam reći da idete u podzemnu garažu i da ne možete da parkirate napolju. Napolju parkiraju valjda samo VIP ličnosti, tj. Oni koji će popiti koju više pa neće znati izaći iz garaže. Na ulasku u garažu piše da ima neka rampa tako da ćete je tražiti dok vam se oči privikavaju na mrak, ali rampe nema, još jednom ću reći, nema. Po ulasku u garažu nemojte odmah gubiti nadu da ćete ikad više ugledati svjetlost dana. Pronađite svoje mjesto u garaži i obavezno u autu ako nemate daljinsko zaključavanje ponesite šprulju i neku krpu kojom ćete ga obilježiti. Mogu i gaće, ali neke prepoznatljive boje, jer veoma vam je važno kada budete izlazili da pronađete svoga ljubimca. Nastavak slijedi uskoro
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke