Vraća se obavezni vojni rok, odluka pala

 Nakon zaoštravanja političke situacije i teških riječi, Predsjedništvo je održalo hitan sastanak gdje je odlučeno da se hitno uvede služenje vojnog roka. Ova odluka najviše je pogodila roditelje koji su sinovima već proslavili osamnaeste rođendane te jednostavno nisu imali novca za ispraćaje. Baja, Sinovi Manjače i momci iz Goci benda trljali su ruke zadovoljno. Naime, napokon će prava muzika da drma pod šatorima.

S tim u vezi posjetili smo jednu Banjalučku kasarnu u kojoj su se vršile intenzivne pripreme za prijem regruta. Na poligonu za pješadijske prepreke već je nicala sala za fitnes i zumbu. U logistici su nas uvjerili da su već raspisani tenderi za Nutelu i organsku hranu što definitivno znači kraj vojničkom pasulju uvezenom iz Bolivije.
Uspjeli smo porazgovarati sa komandirom prvog voda top menadžera potporučnikom Orkanom Topićem koji je istakao da je sve spremno za početak obuke te da je uvjeren da će svoje topdžije obučiti da iz prve pogode cilj.
-Takođe vojničke kasete smo zamijenili vojničkim DVD ovima pa će biti više mjesta za garderobu naših momčića. U kafedžinicama će se služiti samo Nes i Jakobs, ali kako ističe, najveći problem su nam izmjene u pravilu službe gdje bi stražari u parovima vršili stražarsku službu da bi se mogli držati za ruke, ako zagusti.
😂😂😂😂😂😂

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Još neko sjajno mjesto za plakat na avtobusu.

Popular posts from this blog

Skandalozno. Ringišpil Bore Majstorovića izazvao kolaps na Manjači, a zbor nije ni počeo.

Luka Crepuljarević ženi curu s Manjače. Ljudi, ovo je sve što sam želio, ona je moja arija nebeska

Tanja Savić progovara, dolazio je kod mene, pružio mi je nezaboravne trenutke